EkoLeko Shop in Shop i helgen

EkoLeko Shop in Shop i helgen

Alla våra färgglada leksaker har hoppat i lådor och väntar på transport till helgens Shop in Shop för att få bli lekta med av dig och dina barn!

Varmt välkomna till EkoLekos Shop in Shop på fredag hos Matdistriktet i Stockholm och på söndag på Steninge Slott:

Barnkalas hos Matdistriktet, Rådmansgatan 57, Stockholm

Fredag 4 juni 2010 kl. 15.00-17.00

Den härliga ekomatbutiken Matdistriktet på Rådmansgatan 57 har barnkalas på fredag mellan kl. 15.00 och 17.00. Nisse & Co. på Matdistriktet laddar butiken med barnvänliga tilltugg och hoppas på mycket barn, tjo och tjim. EkoLeko visar upp våra glada miljövänlga leksaker för alla leksugna barn och vuxna. Barnklädesbutiken Ecoloco tar med sig sina härliga färgglada ekologiska kläder! Fina erbjudanden och utlottningar. Varmt välkommna!

Barnens Nationaldag på Steninge Slott

Söndag 6 juni kl. 10.00-17.00

Fira Barnens Nationaldag med oss på Steninge Slott på söndag! EkoLekos glada leksaker står uppradade och väntar på dig. Du får unika erbjudanden och kan handla direkt på plats. Dessutom bjuder Steninge Slott på ett sprudlande nationaldagsfirande med spännande barnvisning av slottet, ansiktsmålning, turer med häst och vagn i barockparken, skattjaktstipsrunda, pysselhörna och fiskdamm. Barnen får gå i slottets lönngångar (undrar om det är spöken där?) och brandkåren hälsar på. I restaurangen erbjuds en speciell barnmeny så man kan ta med sig hela familjen och stanna hela dagen :-). Ecoloco kommer också att vara på plats och visar sina fina härliga ekologiska barnkläder.

Här kan du läsa hela programmet.

Här kan du läsa hela programmet.

Har du inte möjlighet att komma hittar du giftria leksaker på nätet hos EkoLeko.

I samarbete med: