Snuttefitar, ekologiska, från NooNoo

bc97fb9e-48e9-4121-8af3-d9fcf61bf1b1_n

Snuttefiltar helt ekologiska

Helt nya härliga produkter från fantastiskta NooNoo som vi är distributör för har landat på lagret. Snuttefiltar och leksaker av mjukaste ekologisk ull eller bambu. Vi har inte hunnit lägga ut alla nya ännu produkter i butiken ännu, men det kommer! Snuttefiltarna ligger på hittar på EkoLeko.

Prisbelönta ekologiska snuttefiltar i 100% ekologisk lammull som är filtad i en speciell tvättprocess för att ge den en praktisk, mjuk och hållbar kvalitet. Denna tillverkningsprocess är patenterad. Snuttefilten är pedagogiskt utformad för att stimulera barnens greppförmåga och finmotorik, samtidigt som de är otroligt söta och gosiga. Barnen älskar att ”upptäcka” de olika formerna, flärparna, hålen, lapparna, fickorna och allt annat spännande som finns på filtarna. Vikt 20 gram. Maskintvätt 30 grader.

Testad av det oberoende testinstitutet Smartson, och fått toppbetyg. De skriver: ”Noonoo Fleebug är något så ovanligt (?) som en pedagogiskt designad snuttefilt i ekologisk lammull. Så välgjord att man nästan önskar det fanns en modell för vuxna också.” Såklart barnen skall ha miljövänliga leksaker.

Denna leksak och andra liknande leksaker på nätet hittar du hos EkoLeko.