Pluggad Delfin i naturgummi

8779315-origpic-ce164c

Delfin för dig som vill ha ett naturgummidjur utan pip. Kul i badet och funkar också jättebra som bitring när det kliar i munnen. Tål att tuggas på även med nya vassa tänder utan att den går sönder.

Kul för alla barn, stora som små och även de minsta.

Delfinen är tillverkad av klimatsmart naturgummi och färgad med glada och giftfria färger. Naturgummi är ett mycket bra alternativ till problematisk PVC (vinyl) som de flesta mjuka badleksaker på marknaden är gjorda av. Naturgummit är fritt från ftalater och annat otyg. Materialet är också ordentligt renat från allergiframkallande ämnen.

Ålder: från 3 månader

Storlek: 6 x 6 x 5 cm.

Material: Naturgummi är ett mycket bra material för leksaker. Det är lite mer töjbart än plast och ”ger” därför mer när barnet biter på det. Inte ens små vassa nya tänder kan ha sönder våra naturgummidjur. Våra naturgummileksaker innehåller inte de mjukgörare (som tex ftalater), som plast innehåller och som kan vara giftiga. Det är viktigt vid tillverkningen av naturgumiprodukter att man ser till så att nitrosaminer och allergener inte är kvar i slutprodukten så att inga ohälsosamma kemikalier finns i leksaken.

Denna leksak är helt fri från samtliga bisfenoler, samtliga ftalater, samtliga bekämpningsmedel, samtliga flamskyddsmedel, samtiga doft- och smakämnen, samtliga konserveringsmedel och lösningsmedel.