Vi fick ett mail från Naturskyddsföreningen

Hej,


Er butik är en av de drygt 400 butiker som i dag finns med i vår gröna textilguide ”Hitta butiken” som finns på vår hemsida. Det tycker vi är jättekul!  Antalet butiker som vill vara med blir dessutom allt fler, liksom de konsumenter som söker efter varor producerade med hänsyn till människor och miljö.

Vi är nu väldigt glada att kunna presentera ”Hitta butiken” även för mobil! Till en början kommer tjänsten endast vara tillgänglig för iPhone , men tanken är att den snart även kommer att kunna laddas ner till  andra mobiler. Tjänsten kommer även i denna form att vara gratis och öppen för alla användare.

Vi hoppas att denna tjänst ska göra det ännu lättare att hitta till just er butik! Tack vare GPS-funktionen i iPhone blir det enklare  att hitta de butiker som finns i närheten av där man befinner sig..

Mobiltjänsten innehåller även hundratals experttips som gör det enklare att vara miljösmart hemma och i mataffären. Här finns också Natur-skydds-föreningens ”fiskväljare” med illustrerade rekommendationer om vilka fiskar och skaldjur som är okej att äta och vilka man bör undvika – tänkt som en överskådlig snabbhjälp, lätt åtkomlig direkt i butiken eller hemma.

Ladda ner Grön guide via iTunes Store:
http://itunes.apple.com/se/app/id350342977?mt=8

Grön guide på webben:
http://www.naturskyddsforeningen.se/gronguide